ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ -ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Φ.Ω.Π.ΔΩ.
Πληρ. Κος Κίτσιος Δημήτριος
            6939590905      
Κος. Γιανουλάκος Κωνσταντίνος
            6942476021      
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σύλλογος Φίλοι Ωδικών Πτηνών Δωδεκανήσου στα πλαίσια τις ολοκλήρωσης του 2011 και αναμένοντας ένα νέο μελωδικό εκτροφικό 2012  με την ευγενική συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι»

Διοργανώνει:
Έκθεση – Σεμινάριο
Με θέμα τα ωδικά πτηνά συντροφιάς καναρίνια τύπου , χρώματος, φωνήςιθαγενή, ευρωπαϊκά, υβρίδια, Εξωτικά ,  Παπαγαλοειδή και οτιδήποτε άλλο εκτρέφεται οικόσιτα και μπορεί να είναι φίλος του ανθρώπου με σκοπό την σωστή εκτροφή , βελτίωση και προστασία τους .
Στόχος επίσης είναι η παρουσίαση του έργου του νέου συλλόγου Φ.Ω.Π.ΔΩ. η πορεία του, το όραμα του, τα μέλη του,  η ενημέρωση του κοινού για την ένταξη του σε αυτόν κτλ.


Πρόγραμμα:
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας έναντι του δημοτικού σχολείου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη .
Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:00 θα ανοίξει ο χώρος για το κοινό με έκθεση κάποιον καναρινιών και άλλον οικόσιτων ωδικών πτηνών εκεί επίσης θα βρίσκονται εκτροφείς - μέλη του συλλόγου όπου θα μπορούν να ενημερώνουν τους φίλους για οποιαδήποτε πληροφορία.
Στις 17:00 το απόγευμα στην ίδια αίθουσα θα ακολουθήσει σεμινάριο σχετικά με την αναπαραγωγή των καναρινιών από τον Έλληνα κριτή καναρινιών τύπου κο. Σμυρλή Κωνσταντίνο. Θα μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος θέλει δίχως κάποια δέσμευση.

Την Κυριακή ο Χώρος θα είναι ανοιχτός από τις 10:00 όπου θα συνεχίζεται η έκθεση και στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή αναμνηστικών στους επίσημους προσκεκλημένους όπως και η κοπή της πίτας του νέου έτους.

Έχοντας υπόψη τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει ο Έλληνας πολίτης καλούμε όσους θα θέλανε να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους να κάνουν μια βόλτα για να ακούσουν και να δουν μικρούς φτερωτούς τενόρους και να απολαύσουν την μαγεία τους.









Share