ΑΛΒΑΡΟ ΓΚΙΛΕΝ ΓΚΑΡΣΙΑ




Μια από τις προσωπικότητες που έχω γνωρίσει αυτά όλα τα χρόνια που εκτρέφω timbrados Espanol  είναι ο Alvaro Guillen Garsia  ένας παππούλης που όπως μου είχε πει έκτρεφε καναρίνια από τότε που ήτανε 8 χρονών .....









Γεννήθηκε στην Εξτρεμαδούρα (Ισπανία) στις 6 Ιουνίου 1922,  κατηγορηματικά τα  έχει κάνει όλα, αμέτρητα βραβεία, τρεις (3) φορές πρωταθλητής κόσμο,  διεθνής κριτής αυτής της ποικιλίας, αλλά αυτό δεν είναι όλα, το μεγαλύτερο του Αλβαρό, είναι ότι ήτανε ο  πρεσβευτής <<και  έγινε το Γραφείο Φυσικής και η σφραγίδα,>> σε πολλές χώρες, αυτό το πουλί είναι γνωστό χάρη στο έργο Αλβαρό που έχει κάνει, είτε με την αποστολή αντιγράφων, ή με επιστολές, άρθρα ή υπαινικτικά πράγματα.

Ο Αλβαρό ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα σχεδόν στο κέντρο της Μαδρίτης μπορείς να το βρεις εύκολα από το πεζοδρόμιο περπατώντας από της γλυκές μελωδίες που αναβλύζουν.Ένα δωμάτιο με καναρίνια και βραβεία μια μικρή κουζίνα που εκεί γίνονται οι ακροάσεις  και ένα μικρό σαλονάκι ίσα ισα για δυο ανθρώπους ζεστό και φιλικό σπίτι για όλους .

 Τον ευχαριστώ  και δημόσιος και από εδώ για τις γνώσεις και τις πληροφορίες που μεταδίδει ακατάπαυστα έστω και σήμερα διανύοντας την ένατη δεκαετία της ζωής του .







Share