1ος Τοπικός διαγωνισμός - έκθεση καναρινιών φωνής και χρώματος 2012

1ος Τοπικός διαγωνισμός - έκθεση καναρινιών φωνής και χρώματος 2012

Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε πως για πρώτη φορά στην Ρόδο και γενικότερα στα Δωδεκάνησα θα διεξαχθούν διαγωνισμοί στα  καναρίνια φωνής  TIMBRADO ESPANOL  MALINOIS WATERSLANGER  και ΚΑΝΑΡΙΝΙΏΝ ΧΡΩΜΑΤΟΣ  κατηγορίες B , C και D αντίστοιχα .
Οι  ημερομηνίες θα είναι από 27 Νοεμβρίου  έως και 02 Δεκεμβρίου .Τόπος διεξαγωγής διαγωνισμών θα είναι στο ξενοδοχείο HOTEL "ΑΝΑΓΡΟΣ " http://anagros.gr/index.html από 27-30 Νοεμβρίου στον Αρχάγγελο  και η έκθεση 01-02 Δεκεμβρίου στο πνευματικό κέντρο Ταξιάρχων Αρχαγγέλου   έναντι Κέντρου υγείας Αρχάγγελου  Ρόδου.



 

Κριτές  διαγωνισμών θα είναι ο κύριος LUIS GIL GONZALEZ  F.O.E. στα TIMBRADOS ESPANOL  , ROBERT MITTEMEIER  Κ.Β.F.K. στα WATERSLANGER MALINOIS  και ο κύριος ROMAIN THIELS A.O.B. στα ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ  .

Συνοπτικά το πρόγραμμα θα είναι έως εξής

Τρίτη 27 Νοεμβρίου  εγκλωβισμός

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου εγκλωβισμός

Σεμινάριο για τα καναρίνια μαλινουά το απόγευμα  περίπου 17:30

Πέμπτη  29 κρίση  πέραν τις κρίσης θα ακολουθήσει σεμινάριο στα καναρίνια χρώματος

Παρασκευή 30 κρίση   πέραν τις  κρίσης θα ακολουθήσει σεμινάριο στα καναρίνια ΤΙΜΠΡΑΝΤΟ

Σάββατο 01 Δεκεμβρίου  έναρξη έκθεσης  στο κοινό από τις 09:00 πμ.
έως  18:00 μμ. το απόγευμα θα ακολουθήσει η ανακοίνωση και η  βράβευση   των  νικητών έπειτα θα ακολουθήσει γεύμα του συλλόγου με τους κριτές .
Κυριακή 02 Δεκεμβρίου  έκθεση πως το κοινό  09:00  ανοιχτά έως 19:00 όπως θα κλείσουμε με την τελετή λήξης .
Όσοι φίλοι θέλουν και εφόσον τα χρονικά περιθώρια το επιτρέπουν, θα μπορέσουν να κρίνουν εκείνα τα πουλιά τους (εκτός διαγωνισμού) τα οποία δεν μπορούν να διαγωνιστούν για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο π.χ. καναρίνια χωρίς δαχτυλίδια ή πουλιά παλιότερων ετών. Η κρίση αυτή έχει στόχο τον έλεγχο της ποιότητας των γεννητόρων και της εκτροφής γενικότερα.
~Σημείωση: Με βάση το Γενικό Κανονισμό Εκθέσεων, υπάρχουν 3 κατηγορίες έκθεσης. Α= διαγωνιζόμενα πουλιά με βραβεία, Β= πουλιά με κρίση χωρίς συμμετοχή στα βραβεία, Γ= πουλιά για ανταλλαγές.~
Για όσα μέλη θα είναι δύσκολο να παραβρεθούν ή να μεταφέρουν τα καναρίνια τους ή για οποιαδήποτε τυχόν άλλη απορία, ο σύλλογος θα προσπαθήσει να βοηθήσει όπου μπορεί . Για αυτόν τον λόγο μπορείτε να επικοινωνείτε ή στο Mail του συλλόγου
Τέλος ανακοινώνεται πως υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενίας για επισκέπτες από άλλες περιοχές. Όποιος επιθυμεί η διαμονή θα είναι δωρεάν .
Είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό 
Με φιλική εκτίμηση το Δ.Σ.



Share