Βήματα για τον απογαλακτισμό και την διδασκαλία..??

1.(ερώτηση) για πόσο καιρό θα τα έχουμε στην κλούβα πτήσης???
2.(ερώτηση)Αφού έχει περάσει το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να είναι στην κλούβα πτήσης,μετά τα μεταφέρουμε στα κλουβάκια εκπαίδευσης (VALENCIANA),ή περιμένουμε να περάσουν την πτερορια στην κλουβα και μετα στα κλουβάκια εκπαίδευσης???
3.(ερώτηση)Εφόσον τα βάλουμε στα κλουβάκια εκπαίδευσης, τους βάζουμε να ακούνε ένα cd 1ωρα την Ανατολή και την Δύση??

Χωρίς να έχει στο σκοτάδι στον χώρο που βρίσκονται??
4.(ερώτηση)Συνεχίζουμε να τα έχουμε στα κλουβάκια εκπαίδευσης μέχρι πότε??Ή παραμένουν σε αυτα καθ όλη την διάρκεια του χρόνου??
5.(ερώτηση)Πόσο καιρό κρατάει η εκπαίδευση?? 
..............................................................................................................................................................


Στην κλούβα πτήσης θα τα έχεις ως να περάσουν και την πτεροροια ίσως και λίγο ακόμα 1,5-2 μήνες πριν τον διαγωνισμό άρα περίπου αρχές Νοέμβριου .
Για το δεύτερο ερώτημα σου σου απάντησα στο προηγούμενο .
Το cd δεν είναι ο πιο καλός τρόπος κρύβει και τον φόβο να πάρει κάποιες αρνητικές φωνές το πουλί οπότε η χρίση του δεν πρέπει να είναι αλόγιστη και πρέπει όσοι το χρησιμοποιούν να προσέχουν αρκετά εγώ 2-4 φορές την εβδομάδα το χρησιμοποιώ, σύμφωνα με οδηγίες από κριτή Τιμπραντο η καλύτερη ώρα για να ακούσει το πουλί το cd είναι κατά την ανατολή και δύση του ηλίου είναι πιο ήρεμο πιο χαλαρό και πιο συγκεντρωμένο στο μάθημα του αυτό μπορείς να το κάνεις όλο το χρόνο και όχι μόνο κατά την εκπαίδευση.
Στα κλουβάκια εκπαίδευσης μένουν όσο νομίζεις ότι θες εσύ να κρατήσεις για να προσφέρουν μόνο το κελάηδημα τους στο κοπάδι σου και τίποτα άλλο αλλά ανά τακτά διαστήματα πρέπει να τα βάζεις σε κλούβες πτήσης να πετούν να ξεκουράζονται και να τους δίνεις μπάνια ώστε να προλαβαίνεις αυτό το διάστημα να καθαρίζεις και τα κλουβιά τους .

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ προσωπικά δεν τελειώνει ποτέ

.

πρέπει να ξεχωρίσουμε τη είναι εκπαίδευση και τη διδασκαλία εδώ υπάρχει ένα πολύ ωραίο χρήσιμο άρθρο πιστεύω να μας βοηθήσει όλους 



ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ


Μεταφρασμένο άρθρο για την εκπαίδευση.



Share